Aanbod

Met plezier heb ik vanuit Balance in Life een aanbod uitgewerkt voor je. Vanuit Business & Perfectionisme Coaching reik ik je de nodige strategieën, tools en mindset aan om exact (gedaan) te krijgen wat je wil. En dit zonder onnodige spanning of stress te ervaren.

Zodat je vol vrij bent om jezelf in de wereld te zetten vanuit jouw hart en ziel!

PERFECTIONISME LOSLATEN

Sleutel tot ontspannen succes & geluk

83,7% van de vrouwen die ik zie, kampt met perfectionisme. Hierdoor stellen ze hun professioneel of zakelijk succes uit. Ze saboteren zichzelf dus. Wat ik vrouwen toewens, is dat ze stoppen met zichzelf tegen te werken door perfectionistisch te zijn. En zo vrij zijn om vol vertrouwen de beste en meest complete versie van zichzelf te zijn.

En daarvoor ben je exact op de juiste plaats…  

EEN STUDIEKEUZE 
DIE BIJ JE PAST

Het fundament van je carrière

Wist je dat 40% van de eerstejaarsstudenten overtuigd is een verkeerde studiekeuze te hebben gemaakt? Behalve verloren tijd en moeite, kost dit veel geld. Daardoor schiet het stressniveau van ouders als een raket de hoogte in en is de sfeer op het thuisfront helemaal om zeep. Ik maak dus heel graag tijd voor je vrij om samen een studie uit te zoeken die bij je past, rekening houdend met je carrière wensen.  

CARRIÈRE & BUSINESS COACHING

Exact weten
en bereiken wat je wil

Ben je uitgekeken op je job? Of voel je diep vanbinnen dat er iets anders of meer mogelijk is en wil je gaan werken vanuit je hart en ziel? Kriebelt het om te gaan ondernemen? Het is zinvol om proactief je professionele / business balans op te maken.
Zodat je weet wat je wil en zo mogelijkheden naar je toe trekt die bij je passen, zonder onnodige spanning, druk of stress te ervaren.
Meer weten?