Over Ellen Vanbuel

Hallo, fijn om je te ontmoeten!

Mijn naam is Ellen Vanbuel. Bovenal ben ik mama van 2 fantastische kinderen. En heb ik een fijne relatie met mijn man. Verder vormt mijn thuis de basis van waaruit ik leef én werk. 

Binnen mijn werk maakt het me blij om jouw potentieel te ontdekken, versterken en verzilveren. Zodat je vanuit hart en ziel je diepste verlangens en dromen kan realiseren en zo betekenis kan geven aan je leven.

“Be yourself.  Everyone else is already taken.” Oscar Wilde

Sleutel tot succes

In mijn werk als leidinggevende van 2 reiskantoren, was het juist inzetten van talent voor mij dé sleutel tot succes én werkvreugde. Want mensen zetten op een ontspannen manier ongelooflijke resultaten neer wanneer:

  • ze zichzelf zijn
  • hun uniek potentieel wordt (h)erkend en benut voor iets wat hen zín geeft
  • ze de juiste ondersteuning krijgen 

En ik vind het fijn om jou daarin te coachen.

De reis van je leven

Daar waar ik vroeger letterlijk de wijde wereld introk, ontwikkel ik nu levens-, carrière & businessreizen. Daarin bekijken we samen waar je naar toe wil met je leven, carrière of business. En wat je nodig hebt in je reiskoffer. Daarnaast stippelen we de beste route uit naar je favoriete bestemming. En onderzoeken we welke stappen je te zetten hebt om deze reizen ontspannen en succesvol wáár te maken. Bovendien overwinnen we mogelijke hindernissen. En laten we ons onderweg verrassen door talrijke mogelijkheden. Vanuit een focus op heden en toekomst.

“Elke reis begint met een droom.” Ellen

Slow travel

Vanuit meer dan 15 jaar ervaring met verschillende vormen van persoonlijke en professionele ontwikkeling, yoga en relaxatie, heb ik gemerkt dat innerlijke reizen minstens even avontuurlijk en inspirerend zijn dan fysieke reizen. Want op reis gaan in jezelf geeft je niet alleen inzicht in je diepste verlangens en dromen. Maar ook in wat je nodig hebt om vol (zelf)vertrouwen te floreren. En te leven vanuit bezieling

“Your vision will become clear only when you look into your heart. Who looks inside, awakens.”  Carl Jung

In no-time naar de essentie

Binnen een kader van respect, vertrouwen en authenticiteit, geef ik je mijn onverdeelde aandacht. En stel ik de juiste vragen. Zodat we in no-time tot de essentie komen. Daarnaast durf ik op een zachte manier confronteren. Hierdoor krijg je perspectief en inzicht. In wat het meest belangrijk is voor je. En wat echt bij je past. 

Daarbovenop zet ik vanuit mijn hoofd, hart en ziel mijn potentieel, expertise en ervaring in om je te helpen met het realiseren van je diepste verlangens en dromen. Want dit geeft betekenis aan mijn leven en levert me voldoening op.

Zo plaats ik mijn activiteiten graag onder de noemer Balance in Life. Want vanuit jouw uniek potentieel streven naar innerlijke balans, helpt je om ontspannen succesvol te zijn.  En dát is wat ik je gun!

Veel liefs,
Ellen Vanbuel
Oprichtster Balance in Life