Over Ellen Vanbuel

Hallo, fijn om je hier te ontmoeten!

Creatief, eigen-wijs, avontuurlijk, gevoelig, intelligent, imperfect… Dat is wie ik ben. Mijn naam is Ellen Vanbuel. Van thuis uit werk ik als Perfectionisme Mentor. En lééf ik, samen met mijn liefdevolle man en 2 fantastische kinderen.

Vanuit Business & Perfectionisme Coaching maakt het me blij om je uniek potentieel te ontdekken, versterken en verzilveren. Zodat je met hart en ziel je diepste verlangens en dromen kan realiseren en zo betekenis kan geven aan je business en leven.

“Be yourself.  Everyone else is already taken.” Oscar Wilde

Sleutel tot succes

In mijn werk als leidinggevende van 2 reiskantoren, was het juist inzetten van talent voor mij dé sleutel tot succes én werkvreugde. Want mensen zetten op een ontspannen manier ongelooflijke resultaten neer wanneer:

  • ze vrij zijn om imperfect en zichzelf te zijn
  • hun uniek potentieel wordt (h)erkend en benut voor iets wat hen zín geeft
  • ze de juiste ondersteuning krijgen 

En ik vind het fijn om jou daarin te coachen.

De reis van je leven

Daar waar ik vroeger letterlijk de wijde wereld introk naar de zotste plekken, ontwikkel ik nu samen met jou je levens-, carrière- of business reizen. Daarin bekijken we wat je droombestemming is en stippelen we de mooiste route uit om er op een ontspannen manier te geraken. Zonder uitgeput toe te komen. Verder zoeken we uit wat je nodig hebt in je reiskoffer (een portie imperfectie, je diamanten,…).

“Elke reis begint met een droom.” Ellen

Slow travel

Vanuit meer dan 20 jaar ervaring in business, coaching en persoonlijke en professionele ontwikkeling, heb ik gemerkt dat perfectionisten ander advies nodig hebben. Zo krijgen ze bijvoorbeeld net meer gedaan door te durven vertragen. Want dit helpt hen om hun droombestemming voor ogen te blijven zien en te focussen. Hierover lees je meer in mijn gratis E-Boek ‘Ontspannen Productief’.

“Your vision will become clear only when you look into your heart. Who looks inside, awakens.”  Carl Jung

In no-time naar de essentie

Binnen Business & Perfectionisme Coaching, zet ik vanuit mijn hoofd, hart en ziel al mijn expertise en ervaring in voor je zodat jij op je droombestemming raakt. Daarbij krijg je mijn onverdeelde aandacht. Daarnaast durf ik op een zachte manier confronteren. En doordat ik de juiste vragen stel, komen we in no-time tot de essentie.

Omdat ik het je gun om een juiste balans te vinden tussen enerzijds drive, uitdaging en succes en anderzijds geluk, gemoedsrust en voldoening, plaats ik mijn activiteiten graag onder de noemer Balance in Life.

Veel liefs,
Ellen Vanbuel

De Perfectionisme Mentor
Oprichtster Balance in Life