Gratis

Ellen: “Op basis van mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van meer dan 200 perfectionisten, stel ik vast dat ze moeite hebben om te stoppen met uitstellen of zichzelf onder druk te zetten. Omdat ik het je gun om op een ontspannen en duurzame manier gedaan te krijgen wat je wil, heb ik hieronder gratis voor je klaar staan: 

  • e-boek ‘Ontspannen Productief’ voor perfectionisten
  • test om te ontdekken of er een perfectionist in je schuilt
  • flyer die perfectionisten helpt om gezonde gewoonten te ontwikkelen

Zodat je de mooiste versie van jezelf zijn. Zeker downloaden dus! 

Daarnaast geef ik binnenkort een gratis online workshop over hoe je kan stoppen jezelf en je business klein te houden door perfectionistisch te zijn. Je kan je op de wachtlijst zetten, door hieronder te klikken.”

Moeite om te stoppen met uitstellen of jezelf onder druk te zetten?  Lees gratis mijn é-boek ‘In 5 stappen Ontspannen Productief’. 
In dit e-boek deel ik met je wat ik geleerd heb van top experts op vlak van productiviteit. Wanneer je deze stappen echt gaat integreren, gaat er heel wat voor je veranderen.  
Omdat ik het zelf ook toepas, weet ik dat het werkt. Kijk maar wat je er zelf van vindt door erin te duiken!
Bonus: je ontvangt een wekelijkse portie imperfectie in je mailbox. Het motiveert je om te stoppen jezelf of je business klein te houden.
Ontspannen Productief
Ontdek of er een perfectionist in je schuilt

De meeste perfectionisten hebben niet door dat ze er één zijn. Daarom heb ik hier een test voor je klaar staan die je inzicht geeft in welke mate perfectionisme speelt voor je.

Wil je gezonde gewoonten installeren die je helpen om exact gedaan te krijgen wat je wil? Vraag dan hieronder de flyer aan met tips die het je zoveel makkelijker maken.

Want het is niet nodig om jezelf constant onder druk te zetten. Je mag ook op een ontspannen manier gedaan krijgen wat je wil en zo de mooiste versie van jezelf zijn. Dat is écht wat ik je gun.

En…laat me gerust weten wat voor jou de meest waardevolle tip is.

Bonus: je ontvangt een wekelijkse portie imperfectie in je mailbox. Het motiveert je om te stoppen jezelf of je business klein te houden.

Lieselotje Lammens – Gynaecologe: “De gesprekken bij Ellen waren voor mij het grootste leermoment van 2021”

Toen ik bij Ellen Vanbuel kwam was ik al bijna overtuigd van mijn jobswitch. Maar ik kon het nieuws nog niet op de juiste manier onder woorden brengen.

Samen met Ellen, die goed aanvoelde hoe ik het wou zeggen, slaagde ik erin om de overstap naar de nieuwe job vlot te communiceren. Ik kon alvast op veel begrip rekenen.

Door mijn KernTalenten te bepalen met vragenlijst die terug gaat naar de kindertijd, heb ik mijn valkuilen en sterkte kanten ontdekt. Daar kan ik mee aan de slag in mijn nieuwe job.

Dat selfcare en zelfkennis van groot belang zijn heb ik ontdekt tijdens de coaching. De artikels hierover in kranten en tijdschriften vallen me nu pas op.

Spijtig genoeg is jobcoaching nog niet zo gekend in de medische wereld. We zorgen graag voor anderen en minder voor onszelf. Ik ben er alvast van overtuigd dat tijd maken voor coaching meer dan de moeite waard is. En ik vertel het met grote overtuiging verder.

De gesprekken bij de jobcoach Ellen waren voor mij het belangrijkste leermoment van 2021. Ze zullen me ook altijd bijblijven. En ik zal mijn nota’s als richtingaanwijzer gebruiken.