Je KernTalenten ontdekken

Misschien herken je dit…

 • Je twijfelt aan jezelf en mist zelfvertrouwen
 • Eigenlijk vraag je je af wat je in godsnaam zelf wil
 • Of wat je nodig hebt
 • En wat je graag doet
 • Misschien merk je dat je energiepeil niet meer is wat het ooit geweest is
 • Daardoor heb je weinig fut om te investeren in je persoonlijke en professionele relaties
 • Soms denk je zelfs dat je een burn-out nabij bent
 • Of ben je al opgebrand en zoek je een manier om weer energiek te zijn

Goed nieuws, het kan ook anders.

Ik help je door je KernTalenten in kaart te brengen, ze te versterken en ermee aan de slag te gaan. Ze geven je inzicht in wat je natuurlijke aanleg en potentieel is en wat je intrinsiek motiveert. Met andere woorden: je komt in no time te weten wie je van nature uit bent, wat je wil of graag doet en wat je goed kan.

Geraldine Dierckx: “Na de eerste sessie was het al meteen zo klaar als een klontje welke richting ik uit wil met mijn ondernemerschap”

“Als startende ondernemer, wilde ik vooral richting geven aan mijn zaak. Na de eerste sessie werd het dankzij de feedback van Ellen Vanbuel voor mij al meteen zo klaar als een klontje wat in mijn ondernemerschap het allerbelangrijkst is: mijn bloemenverhaal vanuit mijn waarden uitschrijven. Onze sessies hebben me echt een boost gegeven, ik sta in mijn kracht als ondernemer en durf de touwtjes helemaal zelf in handen nemen. Bedankt voor de leuke afsluit… ik word altijd zo enthousiast als ik in je ruimte zit😊

Wat levert je dat op?

Aan de hand van je KernTalenten heb je de tools in handen om positieve keuzes te maken die passen bij wie je bent. En zelf je energiepeil te beïnvloeden. Hiermee heb je meteen impact op je gevoel van welzijn en geluk. Zo voel je je goed en heb je plezier in wat je doet, kan je meer dingen aan en ben je dus productiever. Dit zorgt dan weer opnieuw voor voldoening. Door je KernTalenten optimaal in te zetten, creëer je dus een opwaartse spiraal voor jezelf.

Katrien Debaene: “Ik heb nu handvaten om duidelijk voor mezelf én voor anderen af te bakenen wat ik wel of niet wil doen”.

“Ik wist dat ik veel wilde, héél veel. Dat ik heel veel niét meer wou, wist ik ook. Er heerste heel veel chaos in m’n hoofd waardoor ik enorm in de knoop zat met de richting die ik uit wou in m’n loopbaan. Eerst en vooral wilde ik graag duidelijkheid over waarop ik best kon focussen.

Ellen Vanbuel heeft me daar heel mooi bij geholpen. Ze heeft me dingen doen inzien die ik ergens al wel besefte, maar waar ik nooit een duidelijk beeld van had. Ze kon me vertellen waaróm bepaalde dingen wel of niet bij mij passen. En met die ‘waarom’ voel ik me nu gesterkt: ik heb nu handvaten om duidelijk voor mezelf én voor anderen af te bakenen wat ik wel en niet wil doen.

Persoonlijk en menselijk, zo ontving ze me. Als een persoon die naar je luistert in plaats van een doodgeroutineerde psycholoog. Hier en daar gaf ze me inzichten door dingen over zichzelf te vertellen – iets wat ik niet had verwacht. Misschien wel het belangrijkste: ze gaf me het gevoel dat ze tijd voor me maakte, dat ik niet zomaar een nummertje was. Dit had ik eerder moeten doen.”

“Vanuit positieve keuzes is er veel meer mogelijk dan je denkt!”

Wat is je investering?

MEEST GEKOZEN FORMULE

8u blokkeer ik exclusief voor jou in mijn agenda en zet ik met plezier al mijn expertise in om:

 • je KernTalenten te ontdekken
 • je persoonlijk KernTalenten verslag op te maken
 • je energiegevers en -vreters te detecteren
 • te onderzoeken wat je leiderschaps- of ondernemers potentieel precies is
 • inclusief mogelijke valkuilen en aandachtspunten
 • of komen we te weten dat je net beter past in een ondersteunende of creatieve rol
 • daarbovenop versterken we je aan de hand van Personal Branding technieken.

Met andere woorden: ik leer je de juiste strategie om vol zelfvertrouwen en energie exact te bereiken wat je wil. Dit is zinvol in je business of carrière, maar ook privé werkt dit vóór je. Je investering bedraagt 797 €, inclusief btw. Zakelijk tarief: 1297 euro, exclusief btw. Dit is de meest gekozen formule.

SNELLE FORMULE

Als je deze investering te duur vindt en op zoek bent naar een snelle oplossing, kan je in 2u je KernTalenten ontdekken. Je betaalt hiervoor 225 €, inclusief btw. Zakelijk tarief: 397 euro, exclusief btw.

Anoniem: “Ik kan makkelijker kiezen. Dit helpt me om mijn leven in handen te nemen”

“Ik klopte aan bij Ellen Vanbuel omdat ik was vastgelopen in mijn huidige werksituatie en omdat ik ontdekt hebt dat perfectionisme me stress bezorgde. We gingen aan de slag met KernTalenten en perfectionisme. Daardoor zit ik minder in mijn hoofd en leef meer vanuit mijn gevoel. Er is een gezond evenwicht ontstaan tussen body & mind. Dit maakt dat ik beter weet wat ik nodig heb / wat niet bij me past en op basis hiervan in dialoog kan gaan met mensen rondom me: ik kan makkelijker zaken benoemen, ik kan aangeven wat ik nodig heb en ik kan makkelijker grenzen stellen. Ik heb terug meer contact met mijn eigenwaarde en dit heeft een positief effect op mijn zelfbeeld (wat wil ik WEL, wat kan ik WEL, wat kan WEL). Ik heb een fijne ochtend- en avondroutines gecreëerd voor mezelf.  Het is ok geworden voor me om de organisatie van dingen uit handen te geven. Ik kan makkelijker kiezen vanuit het standpunt ‘kiezen = winnen – niet kiezen = stilstaan’.  Dit helpt me om mijn leven in handen te nemen.  Ik ben blij dat ik jou als coach heb leren kennen!”