Je KernTalenten ontdekken

Misschien herken je dit…

  • Twijfel je aan jezelf? 
  • Of mis je zelfvertrouwen?
  • Vraag je je af wat je in godsnaam zelf wil?
  • Of wat je nodig hebt?
  • En wat je graag doet?
  • Of merk je dat je energiepeil niet meer is wat het ooit geweest is?
  • Waardoor je weinig fut hebt om te investeren in je persoonlijke en professionele relaties?
  • Daarbovenop denk je misschien dat je een burn-out nabij bent?
  • Of ben je al opgebrand en zoek je een manier om weer energiek te zijn?

Goed nieuws. Want het kan ook anders.

Door je KernTalenten in kaart te brengen, te versterken en ermee aan de slag te gaan. Want ze geven je inzicht in wat je natuurlijke aanleg en potentieel is. En wat je intrinsiek motiveert. Dus je komt in no time te weten wie je bent, wat je wil en wat je goed kan. En wat je energiegevers en -vreters zjin.

Geraldine Dierckx: “Na de eerste sessie was het al meteen zo klaar als een klontje welke richting ik uit wil met mijn ondernemerschap”

“Omdat ik een duidelijke richting wilde geven aan mijn zaak als startende ondernemer, startte ik het traject ‘VIP formule KernTalenten’ bij Ellen Vanbuel. Dankzij onmiddellijke feedback van Ellen werd het na de eerste sessie voor mij al meteen zo klaar als een klontje wat in mijn ondernemerschap het allerbelangrijkst is. Namelijk mijn bloemenverhaal vanuit mijn waarden uitschrijven. Dankzij Ellen, sta ik in mijn kracht als ondernemer. Want onze sessies hebben me echt een boost gegeven. Bovendien durf ik de touwtjes nu helemaal zelf in handen nemen. Plus ik word altijd zo enthousiast als ik in je ruimte zit😊 Ook bedankt voor de leuke afsluit.“

Wat levert je dat op?

Aan de hand van je KernTalenten krijg je de tools in handen om positieve keuzes te maken die passen bij wie je bent. En zo zelf je energiepeil te beïnvloeden. Daardoor heb je meteen impact op je wel-zijn en geluk. Zo voel je je goed. En heb je plezier in wat je doet. Tegelijkertijd kan je meer dingen aan. Waardoor je productiever bent. En dit zorgt dan weer opnieuw voor voldoening. Dus je creëert een opwaartse spiraal voor jezelf, wanneer je je KernTalenten optimaal inzet. En dat is wat ik je gun!

“Vanuit positieve keuzes is er veel meer mogelijk dan je denkt!”

Wat is je investering?

VIP FORMULE (meest gekozen)

Met veel plezier blokkeer ik 8u van mijn tijd exclusief voor jou. En zet ik al mijn expertise in om je KernTalenten te ontdekken. We focussen op je goud: datgene wat jou onderscheid van zoveel anderen. Dit kan bijvoorbeeld een specifieke leiderschapsstijl of ondernemerspotentieel zijn. Ook kom je te weten wat je valkuilen en groeikansen zijn en versterken we je aan de hand van Personal Branding. Daarbovenop ontvang je een persoonlijk KernTalenten verslag zodat je jouw goud ook op papier hebt staan en er in de praktijk mee aan de slag kan.  Dank zij deze formule word je zo’n beetje een magneet: je komt precies te wat je wil afstoten en aantrekken.

Dus ik leer je de juiste strategie om vol zelfvertrouwen en energie exact te bereiken wat je wil. En dit is zinvol in je business of carrière. Maar ook privé werkt dit vóór je. Hiervoor bedraagt je investering 997 €. 

PREMIUM FORMULE

Tijdens 4u ontdekken we niet alleen je KernTalenten. Je komt ook te weten wat jou nu precies zo uniek maakt én wat je energievreters en -gevers zijn. Zo win je heel wat aan zelfvertrouwen. Hiervoor betaal je 525 euro.

PROEF FORMULE

Wil je proeven van je KernTalentenmix? In 2u ontdekken we je KernTalenten. Hiervoor betaal je 275 €.

De tarieven van deze formules zijn inclusief btw voor particulieren. Extra tijd rekenen we aan 125 euro per uur. Als je graag een factuur wil of je kan je werkgever overtuigen om de kost op zich te nemen, komt er nog btw bij.

 

Christel Wauters: “Bijna een transcendente ervaring”

“Jarenlang had ik dingen gedaan omdat die van me verwacht werden. Maar wat wilde ík nu echt? Wat zijn mijn verdoken (kern)talenten, waar word ik gelukkig van? Daarin heb ik heel veel inzicht gekregen dankzij de VIP formule bij Ellen.

Ellen heeft een atypisch traject voor me uitgestippeld. Dat maakte dat dit een erg persoonlijke ervaring voor me geworden is. Ik vond het fijn én belangrijk dat Ellen zo flexibel en inventief was.

Ik hou levenslange inzichten over aan onze sessies. Wat voor mij enorm waardevol was, is dat Ellen me liet voelen dat ze in me geloofde.

Ze was oprecht geïnteresseerd in mij en mijn verhaal, erg begaan ook en het geloof dat zij al heel snel in mij had, heeft ze letterlijk overgebracht op mezelf. Bijna een transcendente ervaring.


Vóór de sessies had ik veel onzekerheden, twijfelde aan mezelf en mijn kunnen. Het bleef bij dromen. Ellen lachte niet wanneer ik luidop droomde bij haar, ze moedigde me aan om te blijven dromen en overtuigde me ervan dat het daar niet bij hoeft te blijven.”

Koen – Agile Coach: “Dankzij Ellen krijg je heel wat concrete handvaten om de inzichten naar de praktijk te vertalen.”

Het laatste jaar was m’n passie voor m’n werk aanzienlijk gedaald en ik had nog zeer weinig voldoening van m’n job.

Via een doorverwijzing kwam ik in contact met Ellen. Ik had gezien dat Ellen oa werkt via een kerntalenten analyse en deze aanpak interesseerde me wel.

Na afloop van het traject bij Ellen, ben ik zeer blij dat ik bij haar dit loopbaantraject doorlopen heb. Ellen heeft een zeer duidelijke en heldere aanpak en traject in hoe ze iemand begeleidt. Ze geeft heel open en eerlijke feedback, iets wat ik zelf hard apprecieer.

Je merkt dat Ellen behoorlijk veel ervaring heeft in loopbaancoaching alsook in de kerntalenten methodiek. Voor mij was de kerntalentenanalyse op een aantal vlakken een eye opener en soms ook best wel confronterend. 

Het legde duidelijk een aantal zaken bloot waar ik effectief mee worstel(de) op verschillende jobs. De kerntalenten tonen je jouw specifieke sterktes en laten je zien waar je energie uithaalt en waar je energie aan verliest. Ik kon me zeker vinden in de analyse en dankzij Ellen krijg je ook nog heel wat concrete handvaten om de inzichten naar de praktijk te vertalen.

Ik ben kortom zeer tevreden van m’n coachingstraject en kan Ellen van harte aanbevelen als loopbaancoach!

Marianne: Door inzicht in mijn KernTalenten weet ik dat ik meer kan

“In mijn functie als teamleader ervoer ik veel stress. Voor mijn gevoel voldeed ik niet aan de verwachtingen, ik maakte heel veel uren, kon geen grenzen stellen en had ook moeite dit uit te spreken. 

Dit moest anders en zo ben ik bij Ellen gekomen voor de VIP formule. Dit met de vraag hoe beter om te gaan met stress, assertiever zijn en grenzen te stellen. 

Haar warme en persoonlijke aanpak gaven mij meer rust. Door inzicht in mijn kerntalenten weet ik dat ik meer kan. En tips en tools om gesprekken voor te bereiden en zo mijn punt duidelijk te maken en mijn grens aan te geven.

Nogmaals dank voor de sessies samen, Ellen.” 

Anoniem: “Ik kan makkelijker kiezen. Dit helpt me om mijn leven in handen te nemen”

“Omdat ik was vastgelopen in mijn huidige werksituatie, klopte ik aan bij Ellen Vanbuel. En omdat ik ontdekt hebt dat perfectionisme me stress bezorgde. We gingen aan de slag met de ‘VIP formulie KernTalenten‘ en ‘Perfectionisme Loslaten’.

Dankzij het traject zit ik minder in mijn hoofd. En leef ik meer vanuit mijn gevoel. Waardoor er een gezond evenwicht is ontstaan tussen body & mind. Zo weet ik beter wat ik nodig heb. En wat niet bij me past. Daardoor kan ik in dialoog gaan met mensen rondom me. En kan ik makkelijker zaken benoemen. Want ik kan aangeven wat ik nodig heb. Zo kan ik makkelijker grenzen stellen. Dankzij de begeleiding heb ik terug meer contact met mijn eigenwaarde. En dit heeft een positief effect op mijn zelfbeeld (wat wil ik WEL, wat kan ik WEL en wie ik WEL ben).

Verder heb ik een fijne ochtend- en avondroutines gecreëerd voor mezelf. En het is nu ok voor me om de organisatie van dingen uit handen te geven. Vanuit het standpunt ‘kiezen = winnen – niet kiezen = stilstaan’, kan ik eenvoudiger kiezen. Zo helpt het me om mijn leven in handen te nemen. Ellen, ik ben blij dat ik jou als coach heb leren kennen!”

Katrien Debaene: “Ik heb nu handvaten om duidelijk voor mezelf én voor anderen af te bakenen wat ik wel of niet wil doen”.

“Eerst en vooral wist ik dat ik veel wilde, héél veel. Daarnaast wist ik ook dat ik heel veel niét meer wou. Omdat er veel chaos in mijn hoofd heerste, zat ik enorm in de knoop met de richting die ik uit wou in m’n loopbaan. Daarom wilde ik graag duidelijkheid. Bijvoorbeeld over waarop ik best kon focussen.

En Ellen Vanbuel heeft me daar heel mooi bij geholpen met de ‘VIP formule KernTalenten’. Want ze heeft me dingen doen inzien die ik ergens al wel besefte. Maar waar ik nooit een duidelijk beeld van had. Zo kon ze me vertellen waaróm bepaalde dingen wel of niet bij mij passen. En met die ‘waarom’ voel ik me nu gesterkt. Zo heb ik nu handvaten om duidelijk voor mezelf én voor anderen af te bakenen wat ik wel en niet wil doen.

Persoonlijk en menselijk, zo ontving ze me. 

Omdat ze een persoon is die naar je luistert in plaats van een doodgeroutineerde psycholoog. Bovendien gaf ze me inzichten door dingen over zichzelf te vertellen – iets wat ik niet had verwacht. En misschien wel het belangrijkste: ze gaf me het gevoel dat ze tijd voor me maakte. Waardoor ik niet zomaar een nummertje was. 

Daarom had ik dit eerder moeten doen.”