Je KernTalenten ontdekken

Herken je dit?

Heel wat ambitieuze professionals en ondernemers laten kansen liggen. En dit heeft een negatieve impact op hun zelfbeeld. Je kerntalenten ontdekken is zinvol als je…

  • jezelf onderschat (ook al lijk je succesvol voor anderen)
  • twijfelt over jezelf of kampt met onzekerheid
  • niet precies kan verwoorden wat je talenten zijn
  • moeite hebt om je waarde kenbaar te maken
  • het lastig vindt om je potentieel te verzilveren
  • wil weten of het bij je past om een eigen praktijk of zaak op te starten
  • wil weten welk type leider je precies bent
  • je je personal brand wil opbouwen

Wat kan ik dan voor je betekenen? 

Als Senior Kerntalenten & Personal Branding Experte help ik je om je kerntalenten te ontdekken, versterken en verzilveren

Want je kerntalenten tonen niet alleen aan wie je bent, wat je wil (je intrinsieke motivatie) en wat je goed kan (je grootste potentieel). Maar ook wat je nu precies energie geeft en kost. Daardoor is het makkelijk om een gezonde personal brand op te bouwen. Zodat je van betekenis kan zijn en op een ontspannen bereikt wat je wil.

Wil je weten welke mogelijkheden ik voor je zie?

2 beproefde formules

Vanuit mijn expertise en ervaring heb ik heel zorgvuldig 2 formules uitgewerkt voor je:

VIP FORMULE: je kerntalenten ontdekken, versterken én verzilveren (meest gekozen)

In deze formule blokkeer ik met veel plezier 8u van mijn tijd exclusief voor jou om het fundament van je personal brand te leggen, 1 op 1. Daarbovenop ontvang je je persoonlijk Kerntalenten Kompas dat je inzicht geeft in wat je precies te doen staat om het verder uit te bouwen.

Verder leer je hoe je als een magneet kan afstoten wat niet bij je past en aantrekken wat wel bij je past. Zodat je energiepeil als een raket de hoogte in gaat. Want je energie is de basis van je werk én leven.

Daarnaast focussen we op je zone of genius. Of je diamanten zoals ik het graag noem. Zodat je te weten komt hoe jij kan uitblinken en je kan onderscheiden van duizend anderen. Zo had ik al klanten die visionair zijn zonder het zelf te beseffen. Ook zag ik in vrouwen al charismatische leidsters verstopt. Of geboren ondernemers. En vrouwen die exact de juiste combinatie van diamanten bleken te hebben om een heel publiek mee te krijgen. Terwijl ze vaak zelf niet wisten dat ze dit potentieel hadden. Inderdaad… je hebt vaak veel meer in je dan je zelf voor mogelijk houdt.

Hiervoor bedraagt je investering 997 €. 

PREMIUM FORMULE: je kerntalenten ontdekken

Binnen 4u individuele begeleiding kom je te weten wat je kerntalenten zijn. Hiervoor betaal je 525 euro.

 

Voor extra tijd rekenen we 125 euro per uur aan. In deze formules is de btw inbegrepen voor particulieren. Als je graag een factuur wil of je kan je werkgever overtuigen om de kost op zich te nemen, komt er nog btw bij.

Wil je weten wat de stappen precies zijn?

Geraldine Dierckx – onderneemster: “Na de eerste sessie was het al meteen zo klaar als een klontje welke richting ik uit wil met mijn ondernemerschap”

“Omdat ik een duidelijke richting wilde geven aan mijn zaak als startende ondernemer, startte ik het traject ‘VIP formule Kerntalenten’ bij Ellen Vanbuel.

Dankzij onmiddellijke feedback van Ellen werd het na de eerste sessie voor mij al meteen zo klaar als een klontje wat in mijn ondernemerschap het allerbelangrijkst is. Namelijk mijn bloemenverhaal vanuit mijn waarden uitschrijven. Dankzij Ellen, sta ik in mijn kracht als ondernemer. Want onze sessies hebben me echt een boost gegeven. Bovendien durf ik de touwtjes nu helemaal zelf in handen nemen. Plus ik word altijd zo enthousiast als ik in je ruimte zit😊 Ook bedankt voor de leuke afsluit.“

Christel Wauters: “Bijna een transcendente ervaring”

“Jarenlang had ik dingen gedaan omdat die van me verwacht werden. Maar wat wilde ík nu echt? Wat zijn mijn verdoken (kern)talenten, waar word ik gelukkig van? Daarin heb ik heel veel inzicht gekregen dankzij de VIP formule bij Ellen.

Ellen heeft een atypisch traject voor me uitgestippeld. Dat maakte dat dit een erg persoonlijke ervaring voor me geworden is. Ik vond het fijn én belangrijk dat Ellen zo flexibel en inventief was.

Ik hou levenslange inzichten over aan onze sessies. Wat voor mij enorm waardevol was, is dat Ellen me liet voelen dat ze in me geloofde.

Ze was oprecht geïnteresseerd in mij en mijn verhaal, erg begaan ook en het geloof dat zij al heel snel in mij had, heeft ze letterlijk overgebracht op mezelf. Bijna een transcendente ervaring.

Vóór de sessies had ik veel onzekerheden, twijfelde aan mezelf en mijn kunnen. Het bleef bij dromen. Ellen lachte niet wanneer ik luidop droomde bij haar, ze moedigde me aan om te blijven dromen en overtuigde me ervan dat het daar niet bij hoeft te blijven.”

Koen – Agile Coach: “Dankzij Ellen krijg je heel wat concrete handvaten om de inzichten naar de praktijk te vertalen.”

Het laatste jaar was m’n passie voor m’n werk aanzienlijk gedaald en ik had nog zeer weinig voldoening van m’n job.

Via een doorverwijzing kwam ik in contact met Ellen Vanbuel. Ik had gezien dat Ellen werkt met kerntalenten en deze aanpak interesseerde me wel.

Na afloop van het traject bij Ellen, ben ik zeer blij dat ik bij haar dit loopbaantraject doorlopen heb. Ellen heeft een zeer duidelijke en heldere aanpak en traject in hoe ze iemand begeleidt. Ze geeft heel open en eerlijke feedback, iets wat ik zelf hard apprecieer.

Je merkt dat Ellen behoorlijk veel ervaring heeft in loopbaancoaching alsook in de kerntalenten methodiek. Voor mij was de kerntalentenanalyse op een aantal vlakken een eye opener en soms ook best wel confronterend. 

Het legde duidelijk een aantal zaken bloot waar ik effectief mee worstel(de) op verschillende jobs. De kerntalenten tonen je jouw specifieke sterktes en laten je zien waar je energie uithaalt en waar je energie aan verliest. Ik kon me zeker vinden in de analyse en dankzij Ellen krijg je ook nog heel wat concrete handvaten om de inzichten naar de praktijk te vertalen.

Ik ben kortom zeer tevreden van m’n coachingstraject en kan Ellen van harte aanbevelen als loopbaancoach!

Anja Loos: “Voor de volgende stap in mijn traject, kom ik zeker terug”

Na een eerste fijne samenwerking met Ellen Vanbuel een paar jaar geleden was de beslissing om samen met haar opnieuw een aantal dingen onder de loep te nemen zeer snel genomen.  
 
Omdat ik op een keerpunt zat in mijn leven, die me deden nadenken over welke richting ik wil uitgaan in mijn carrière: een ondernemerstraject opstarten of toch maar niet.  En ik ben een perfectionisme beestje…
 
Uit mijn verhaal haalde Ellen zeer snel de essentie: 

“We gaan aan de slag aan de basis met je kernyalenten om gelijk uit te sluiten waar je sterktes en valkuilen zitten. Zodat je aan het eind van dat traject helder hebt of je dromen haalbaar zijn of niet, waar je zelf op kan (blijven) inzetten, en wat je beter uitbesteedt.”

We hebben de VIP formule doorlopen. En ik heb niet alleen een heleboel bevestigingen gekregen. Maar vooral ook verhelderingen en inzichten rondom een aantal punten. Mijn valkuilen zijn verduidelijkt en scherpgesteld. En ik weet waar ik verder aan moet werken.
 
Ellen heeft een heldere en klare kijk op de dingen, en slaagt er in om vrij snel de essentie uit mijn soms van-de-hak-op-de-tak verhalen te halen. Ze vat die essentie dan op een positieve manier terug samen, waardoor je soms verrassende inzichten krijgt: “Je kan het ook zo bekijken”.
Door haar geduldige aanpak, de niet-oordelende feedback die je krijgt, en het zachte handje van vertrouwen in de rug, kom ik steeds met hernieuwd vertrouwen uit de sessies.
 
Concreet houdt dit in dat ik op mijn huidige job een paar positieven veranderingen heb aangebracht. En dat ik weet waar ik aan begin wanneer ik aan mijn ondernemerschap begin.
 
Voor de volgende stap in mijn traject kom ik zeker terug.

Jael Duerloo: “Eindelijk doe ik nu dingen omdat ik het wil, niet omdat ze moeten”

“Omdat ik geen voldoening meer haalde uit mijn job, ben ik doorverwezen naar Ellen Vanbuel.

Binnen de VIP formule zijn we samen op zoek gegaan naar mijn kerntalenten. Daaruit bleek dat ik veel meer creativiteit (nodig) heb dan ik dacht. Maar door perfectionisme / laag zelfbeeld durfde ik niets ondernemen. Daarom hebben we beslist om ook te werken aan mijn perfectionisme.

Getuigenis Jael Duerloo

Door haar positieve uitstraling, geeft Ellen je je vlug een veilig en vertrouwd gevoel. Daardoor kan je heel eerlijk en open met haar praten.

Zij heeft mij geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen, inzicht gegeven dat ik veel meer dingen kan dan ik dacht en mij geleerd om zachter te zijn voor mezelf.

Door dit parcours te doorlopen heb ik de stap durven nemen om aan mijn huidige werkgever andere taken te vragen en minder uren te werken. Hierdoor is er meer tijd vrijgekomen om mijn creativiteit te ontwikkelen. Voorlopig is dit nog een hobby, maar wie weet misschien ooit een zelfstandig bijberoep.

Bedankt Ellen voor dit mooie leerrijke traject. Eindelijk laat ik complimenten binnenkomen, durf ik neen zeggen, ben ik minder kritisch voor mezelf en doe ik nu dingen omdat ik het wil en niet omdat ze moeten.”

Paulien De Leeuw – studente: “Ik weet nu waar ik energie van krijg en ben van mijn perfectionisme afgeraakt.”

Omdat ik op zoek was naar een studierichting die bij me aansloot, kwam ik op doorverwijzing bij Ellen Vanbuel terecht. In het traject gingen we op zoek naar mijn kerntalenten. Tijdens dit proces werd duidelijk dat ik ook perfectionistisch was. Daarom zijn we ook aan de slag gegaan in het traject ‘Je Perfectionisme Loslaten’.

De manier waarop Ellen te werk ging om mijn kerntalenten te achterhalen adhv vragenlijsten en een kaartenspel vond ik een hele goede aanpak. Hierdoor weet ik nu goed waaruit ik energie kan halen in het dagelijkse leven.

Uit mijn kerntalenten bleek onder andere dat ik een heel nuchter persoon ben. Dit was soms wel wat moeilijk bij het verdere verloop in de sessies rond perfectionisme, waar je je erg inleeft en sterk je verbeelding gebruikt. Maar Ellen heeft dit op zo’n persoonlijke manier aangepakt dat ik me toch kon inleven in het ‘verhaal’ en het met succes beëindigde. 

Dankzij het traject weet ik nu wat mijn kerntalenten zijn en waar ik dus energie uit kan halen. Daarnaast ben ik van mijn perfectionisme afgeraakt door meditatie die me helpt tot rust te komen. Ook heb ik nu de overtuigingen dat het niet meer moet volgens het boekje, maar dat ik het ook op mijn eigen manier kan uitvoeren. Ten slotte weet ik nu dat ik doe wat ik kan en dat het ook zo wel goed zal komen.

Sofie S. – HR medewerker: Ellen krikte mijn zelfvertrouwen op 
Vanuit mijn job als HR medewerker was mijn interesse voor een kerntalenten analyse gewekt. Daarom ben ik met een 2-ledige vraag bij Ellen terechtgekomen:
  • Hoe kunnen we de analyse eventueel inzetten bij medewerkers?
  • Wat zijn mijn eigen kerntalenten en hoe kan ik nog meer in mijn kracht komen als ik deze ken?
Ellen heeft een open, rustige en toegankelijke aanpak. Ze put uit enorm veel ervaring en bracht me op een positieve manier tot inzichten die mijn zelfvertrouwen opkrikken. Dankzij het traject ben ik me nu bewust van de talenten die me energie geven. Daarnaast weet ik nu hoe ik er best voor zorg die nog meer in mijn job in te zetten.

Marianne: “Door inzicht in mijn kerntalenten weet ik dat ik meer kan”

“In mijn functie als teamleader ervoer ik veel stress. Voor mijn gevoel voldeed ik niet aan de verwachtingen, ik maakte heel veel uren, kon geen grenzen stellen en had ook moeite dit uit te spreken. 

Dit moest anders en zo ben ik bij Ellen Vanbuel gekomen voor de VIP formule. Dit met de vraag hoe beter om te gaan met stress, assertiever zijn en grenzen te stellen. 

Haar warme en persoonlijke aanpak gaven mij meer rust. Door inzicht in mijn kerntalenten weet ik dat ik meer kan. En tips en tools om gesprekken voor te bereiden en zo mijn punt duidelijk te maken en mijn grens aan te geven.

Nogmaals dank voor de sessies samen, Ellen.” 

Anoniem: “Ik kan makkelijker kiezen. Dit helpt me om mijn leven in handen te nemen”

“Omdat ik was vastgelopen in mijn huidige werksituatie, klopte ik aan bij Ellen Vanbuel. En omdat ik ontdekt hebt dat perfectionisme me stress bezorgde. We gingen aan de slag met de ‘VIP formule Kerntalenten‘ en ‘Perfectionisme Loslaten’.

Dankzij het traject zit ik minder in mijn hoofd. En leef ik meer vanuit mijn gevoel. Waardoor er een gezond evenwicht is ontstaan tussen body & mind. Zo weet ik beter wat ik nodig heb. En wat niet bij me past. Daardoor kan ik in dialoog gaan met mensen rondom me. En kan ik makkelijker zaken benoemen. Want ik kan aangeven wat ik nodig heb. Zo kan ik makkelijker grenzen stellen. Dankzij de begeleiding heb ik terug meer contact met mijn eigenwaarde. En dit heeft een positief effect op mijn zelfbeeld (wat wil ik WEL, wat kan ik WEL en wie ik WEL ben).

Verder heb ik een fijne ochtend- en avondroutines gecreëerd voor mezelf. En het is nu ok voor me om de organisatie van dingen uit handen te geven. Vanuit het standpunt ‘kiezen = winnen – niet kiezen = stilstaan’, kan ik eenvoudiger kiezen. Zo helpt het me om mijn leven in handen te nemen. Ellen, ik ben blij dat ik jou als coach heb leren kennen!”

Katrien Debaene: “Dit had ik eerder moeten doen”.

“Eerst en vooral wist ik dat ik veel wilde, héél veel. Daarnaast wist ik ook dat ik heel veel niét meer wou. Omdat er veel chaos in mijn hoofd heerste, zat ik enorm in de knoop met de richting die ik uit wou in m’n loopbaan. Daarom wilde ik graag duidelijkheid. Bijvoorbeeld over waarop ik best kon focussen.

En Ellen Vanbuel heeft me daar heel mooi bij geholpen met de ‘VIP formule KernTalenten’. Want ze heeft me dingen doen inzien die ik ergens al wel besefte. Maar waar ik nooit een duidelijk beeld van had. Zo kon ze me vertellen waaróm bepaalde dingen wel of niet bij mij passen. En met die ‘waarom’ voel ik me nu gesterkt. Zo heb ik nu handvaten om duidelijk voor mezelf én voor anderen af te bakenen wat ik wel en niet wil doen.

Persoonlijk en menselijk, zo ontving ze me. 

Omdat ze een persoon is die naar je luistert in plaats van een doodgeroutineerde psycholoog. Bovendien gaf ze me inzichten door dingen over zichzelf te vertellen – iets wat ik niet had verwacht. En misschien wel het belangrijkste: ze gaf me het gevoel dat ze tijd voor me maakte. Waardoor ik niet zomaar een nummertje was. 

Daarom had ik dit eerder moeten doen.”