Loopbaanbegeleiding

Het kloppend hart van je carrière of business ben jij! En jij bent goud waard. 

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bied je de mogelijkheid om jezelf professioneel te ontwikkelen. Het helpt je om je werkwaarde te verhogen, authentieke keuzes te maken en jezelf in de wereld te zetten vanuit wie je bent, wie je wil zijn en wat je zinvol vindt. 

Wanneer je weet waarnaar je verlangt en doet wat bij je past, trek je aan wat je nodig hebt en valt alles op zijn plek.

Wil je weten hoe je dat doet binnen loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques?  Lees dan verder.

Ben je een enthousiaste, ambitieuze vrouw die wil investeren in zichzelf? 

Ergens in jou fluistert er een stemmetje je toe dat je iets anders wenst. En diep vanbinnen weet je dat er meer mogelijk is. Of dat je meer in petto hebt dan wat je nu doet. Hoe meer je dit stemmetje negeert, hoe luider het gaat klinken. Uiteindelijk gaat je lichaam je signalen geven.     

Maar… er komen heel wat twijfels en onzekerheden naar boven wanneer je stilstaat bij je diepste verlangens.

“There is no tool for development more effective, than the empowerment of women.”  Kofi Annan

Herken jij je in het volgende?

 • Sta je op een kruispunt in je carrière?
 • Geeft je job je geen voldoening (meer)?
 • Zit je vast in je job?
 • Bezorgt je werk je stress?
 • Ervaar je prestatiedruk?
 • Of ervaar je net te weinig uitdaging?
 • Wil je weten of je eerder past in een expertrol of leidinggevende rol?
 • Kom je vaak moe en uitgeput thuis?
 • Zodat dit een negatieve impact heeft op je meest waardevolle relaties?
 • Vind je je job weinig zinvol?
 • Droom je wel eens van iets anders?
 • En weet je diep van binnen dat er iets anders voor je is weggelegd?
 • Ben je klaar voor een volgende stap?
 
 
 • Droom je van je eigen zaak?
 • Wil je weten of ondernemerschap bij je past?
 • Heb je veel ideeën maar mis je de juiste strategieën, tools en mindset om actie te ondernemen?
 • Misschien vraag je je af of ondernemerschap je wel genoeg zekerheid zal bieden…
 • En heb je angst dat ontspannen én succesvol ondernemen niet samengaan?
 • Of zit je energiepijl te laag om de nodige stappen te gaan zetten?

Ik help je graag!

Door je de nodige strategieën, tools en mindset aan te reiken om je twijfels en onzekerheden los te laten. Zodat je vrij bent om je uniek potentieel te ontdekken, versterken en in te zetten in je business of carrière. Daardoor kan je exact datgene realiseren wat je wil. Vanuit wie je bent, wie je wil zijn én wat je zinvol vindt. Zonder onnodige stress, druk of spanning te ervaren.  

Daarbij hecht ik belang aan duurzame lange termijn oplossingen. Waarin groei, uitdaging en voldoening hand in hand gaan met zelfontplooing, geluk en vervulling. Zodat werken geen werken meer is, maar léven. En je alles in je naar boven kan halen om ontspannen succesvol te zijn.

Mijn verhaal? 

Zelf heb ik zelf al heel wat twijfels en onzekerheden losgelaten. Over mezelf, over wat ik kan, wat ik wil of wie ik ben. Daarnaast heb ik een job in een gouden kooi achter me gelaten. Terwijl ik die jarenlang met veel passie uitoefende. Maar het paste niet meer bij wie ik geworden was. Ook heb ik een weg gevonden om om te gaan met de twijfels rond het opstarten van mijn business, die nu goed loopt. Wat niet wil zeggen dat ik nooit meer twijfel. Wel dat ik manieren heb gevonden om daar mee om te gaan. Alleszins, ik weet waarover ik spreek.

Annoek Salden: ‘Ik neem mee dat ik actie te ondernemen heb om echt ergens in uit te blinken”

“Wat is mijn passie? Hoe kan ik professioneel gelukkig zijn? Wat past echt bij me? Met deze vragen stapte ik naar Ellen Vanbuel. Eerst en vooral gaf ze me inzicht in mijn KernTalenten en de valkuilen die hier bij horen. Wat voor mij een echte meerwaarde is om deze te kennen. Daardoor besef ik dat ik effectief talenten heb. En dit geeft me zelfvertrouwen. 

Rustig en meelevend. Zo heb ik Ellen ervaren. 

Bovendien kreeg ik tijdens de sessies het gevoel dat ze me begrijpt. Ze voelde aan wie ik ben, wat er in me leeft en waar ik nood aan heb. Typisch aan haar aanpak is dat ze een zachte duw in de rug geeft eerder dan te pushen. Alsof ik op een fiets zit en een lichte duw in mijn rug krijg. En zo ondersteund word. 

Dankzij Ellen realiseer ik me dat de job die ik doe eigenlijk goed bij me past. Maar dat ik daarbovenop iets toe te voegen heb aan mijn leven, voornamelijk creativiteit. En als ik ergens in wil uitblinken, heb ik actie te ondernemen. Dat neem ik mee.”

Op basis van Personal Branding krijg je de tools in handen om aan het stuur te gaan staan van je carrière én leven.

Dankzij Personal Branding ontdek je je talenten, versterk je ze en kom je te weten hoe je ze best zichtbaar maakt. Zo realiseer je je droomjob of droombedrijf én leef je je potentieel.  Door datgene te doen wat past bij wie je bent, creëer je een opwaartse spiraal voor jezelf. En dit heeft een positieve impact op de rest van je leven. Zoals bijvoorbeeld je persoonlijke ontwikkeling, je financiën, je relaties en je gezondheid!

Je KernTalenten ontdekken, versterken én inzetten geeft je energie en zelfvertrouwen.

Wie ben je? Wat wil en kan je? Welke zijn je energiegevers en -vreters? Dit kom je in no time te weten. Het helpt je om positieve en duurzame keuzes te maken en moeiteloos uit te blinken, je energiepeil te verhogen, plezier te hebben in wat je doet. Daardoor kan je meer dingen aan en ben je productiever.  Hierdoor ervaar je makkelijk voldoening. Daarom ben ik ervan overtuigd dat elke professional en ondernemer die zichzelf serieus neemt, zijn KernTalenten zou moeten kennen!

Dankzij mijn samenwerking met Passion for Work by Travvant, aanvaard ik VDAB loopbaancheques.
Waarvan de eerste cheque je 4u coaching geeft. En de tweede cheque 3u. Door deze subsidieregeling betaal je maar 10 euro per uur. Terwijl de werkelijke waarde van het volledig traject 1183 euro bedraagt.
Heb je vragen rond het bestellen van loopbaancheques? Het antwoord vind je hier.

Saskia Goolaerts: “Dankzij Ellen vind ik terug vreugde en waardering in mijn werk”

“Doe ik mijn werk nog graag? Welk ander werk zou ik kunnen doen?  Met deze vragen ben ik bij Ellen Vanbuel gekomen. En daar ben ik heel blij om. Ellen is een fantastische vrouw. Dankzij haar gedrevenheid en ECHT luisterend oor, vind ik terug vreugde en waardering in mijn huidige job. Met veel plezier denk ik terug aan onze gesprekken. En met zachtheid denk ik ook terug aan alle emoties die er mochten zijn. 

Dankzij de coaching bij Ellen… 

…heb ik een andere kijk gekregen op zowel persoonlijk als werkvlak. Veranderen van werk is voor mij voorlopig niet meer van toepassing is. Alhoewel ik blijf dromen. Wie weet…  Dankjewel Ellen!

ps: reserveer maar alvast een plekje voor mijn dochter. Ik vind het ontzettend belangrijk dat ze haar KernTalenten tot een goede ontwikkeling kan brengen. Zo kan zij op een bewuste manier de ‘juiste’/goede studiekeuze maken. Misschien een tip voor de minister van onderwijs. Dit zou een wereld van verschil maken: kijken naar je talenten, waar je goed in bent, wat van nature uit bij je past en wat je diep van binnen wil.”

Annelies Timmerman: “Dankzij jouw trukendoos, ben ik in een positieve rollercoaster gekomen”

“Je trukendoos heeft me geleerd om te communiceren over wat ik nodig heb. Dit geeft me enorm veel opluchting. Hierdoor ben ik enkel en alleen in een positieve rollercoaster gekomen. En ik ervaar een pak minder stress. Ik ben gewoon een ander mens. 

Jij gaf me mee dat een mens vaak meer kan dan hij denkt. Eerst geloofde ik dit niet, maar nu ben ik hier helemaal van overtuigd! Ik heb enorm grote sprongen vooruit gemaakt, dank je wel!”

Hannelore Smits: “Dit kan je voor de rest van je leven gebruiken tijdens je sollicitaties, je zoektocht naar werk én voor je persoonlijke ontwikkeling”

“Om bevestiging te krijgen van de richting die ik uit wou gaan (HR), heb ik gekozen voor loopbaanbegeleiding op basis van de KernTalenten bij Ellen Vanbuel. Daarnaast wilde ik ook eens horen welke andere richtingen ik nog zou kunnen uitgaan buiten HR.

 

Tijdens de loopbaanbegeleiding zijn we teruggegaan naar de talenten die ik had als kind, dit was heel interessant. 

Daarbij kwamen er zaken naar boven waarvan ik vergeten was hoe graag ik ze deed. In een uitgebreid verslag kon ik lezen over mijn talenten en  werkpunten, dat was heel fijn. Want dit kan je voor de rest van je leven gebruiken tijdens je sollicitaties, je zoektocht naar werk maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast vond ik het ook heel fijn om dieper in te gaan op wat ik belangrijk vond voor mijn toekomstige functie en in mijn toekomstig bedrijf. Daarvan heb je vaak wel een algemeen idee maar ga je hier niet dieper op in. Bovendien neem ik zeker mee om de waarden van het bedrijf te matchen met die van mezelf.

 

Momenteel ben ik aan de slag in de HR-sector. En ben ik heel blij dat ik deze richting ben uitgegaan. Vanuit de loopbaanbegeleiding zijn enkele competenties naar boven die ik  naar de toekomst toe nog verder wil en kan ontwikkelen in het traject dat ik nu aan het volgen ben.” 

“Only those who dare to walk, can leave a footprint.”

Léonie: “Ellen twijfelt niet om kritische vragen te stellen”

‘Wat wil ik nu echt graag? Waar wil ik in de toekomst naar toe? Met deze vragen stapte ik naar Ellen Vanbuel. De begeleiding gebeurde digitaal, wat prima werkte. 

Typisch aan de aanpak van Ellen? Ze heeft een heel goed luisterend oor. En twijfelt niet om kritische vragen te stellen. Daarnaast denkt ze ook mee naar concrete mogelijkheden die passen bij mij. 

Dit leverde me heel wat nieuwe inzichten. Rond wat er belangrijk is voor mij in een bedrijfscultuur. Welke waarden echt mijn topprioriteiten zijn. In combinatie met het herbevestigen van bestaande ideeën die voor mij van belang zijn en relevant voor de toekomst. Daarbovenop kreeg ik ook de bevestiging dat wat ik doe, bij me past. Heel fijn!’