Loopbaanbegeleiding

Het kloppend hart van je carrière of business ben jij! En je bent goud waard. 

Ont-wikkel jezelf. Weet waar je voor staat. Maak authentieke keuzes vanuit je kern. Durf jezelf in de wereld te zetten vanuit wie je bent, wie je wil zijn en wat je zinvol vindt. 

Zo zal alles op zijn plek vallen. Omdat je zo naar je toetrekt wat je nodig hebt. Waar je naar verlangt. En wat bij je past.

Wil je weten hoe je dat doet?  Lees dan verder.

Herken jij je in het volgende?

 • Geeft je job je geen voldoening (meer)?
 • Zit je vast in je job?
 • Bezorgt je werk je stress?
 • Ervaar je prestatiedruk?
 • Zuigt je job je leeg?
 • En kom je vaak moe en uitgeput thuis?
 • Zodat dit een negatieve impact heeft op je meest waardevolle relaties?
 • Vind je je job weinig zinvol?
 • Of heb je te weinig uitdaging in je job?
 • Sta je voor een belangrijke keuze op professioneel vlak?
 • Droom je wel eens van iets anders?
 • Of voel je diep van binnen dat er iets anders voor je is weggelegd?
 
 
 • Droom je van je eigen zaak?
 • Twijfel je of ondernemerschap wel bij je past?
 • Heb je veel ideeën maar zet je deze niet om in acties?
 • Is er iets wat je tegenhoudt om actie te ondernemen, maar weet je niet wat?
 • Vraag je je af of ondernemerschap je wel genoeg zekerheid zal bieden?
 • Heb je angst dat ontspannen én succesvol ondernemen niet samengaan?
 • Of ben je al een tijdje bezig maar ben je de balans kwijt?
 • Heb je te weinig klanten?
 • Ben je te veel bezig met zaken die er voor jou niet toe doen?

Ben je een enthousiaste, ambitieuze vrouw die wil investeren in zichzelf? 

Ergens in jou fluistert er een stemmetje je toe dat je iets anders wenst. En diep vanbinnen weet je dat er meer mogelijk is. Of dat je meer in petto hebt dan wat je nu doet. En hoe meer je dit stemmetje negeert. Hoe luider het gaat klinken. Uiteindelijk gaat je lichaam je signalen geven.     

Maar… er komen heel wat twijfels en onzekerheden naar boven wanneer je stilstaat bij je diepste verlangens.

“There is no tool for development more effective, than the empowerment of women.”  Kofi Annan

Ik help je graag!

Door je de nodige strategieën, tools en mindset aan te reiken om je twijfels en onzekerheden los te laten. Zodat je vrij bent om je uniek potentieel te ontdekken, versterken en in te zetten in je business of carrière. Daardoor kan je exact datgene realiseren wat je wil. Vanuit wie je bent, wie je wil zijn én wat je zinvol vindt. Zonder onnodige stress, druk of spanning te ervaren.  

Daarbij hecht ik belang aan duurzame lange termijn oplossingen. Waarin groei, uitdaging en voldoening hand in hand gaan met zelfontplooing, geluk en vervulling. Zodat werken geen werken meer is, maar léven. En je alles in je naar boven kan halen om ontspannen succesvol te zijn.

Mijn verhaal? 

Zelf heb ik al heel wat twijfels en onzekerheden losgelaten: over mezelf, over wat ik kan, wat ik wil of wie ik ben. Daarnaast heb ik een job in een gouden kooi achter me gelaten. Terwijl ik die jarenlang met veel passie uitoefende. Maar het paste niet meer bij wie ik geworden was. Ook heb ik een weg gevonden om om te gaan met de twijfels rond het opstarten van mijn business, die nu goed loopt. Wat niet wil zeggen dat ik nooit meer twijfel. Wel dat ik manieren heb gevonden om daar mee om te gaan. Alleszins, ik weet waarover ik spreek.   

 

Annoek Salden: ‘Ik neem mee dat ik actie te ondernemen heb om echt ergens in uit te blinken”

“Wat is mijn passie? Hoe kan ik professioneel gelukkig zijn? Wat past echt bij me? Met deze vragen stapte ik naar Ellen Vanbuel. Ze  gaf me inzicht in mijn KernTalenten. Het is voor mij een echte meerwaarde om deze te kennen. En ook de valkuilen die hier bij horen. Ik besef dat ik effectief talenten heb en dit geeft me zelfvertrouwen. Ik heb Ellen ervaren als rustig en meelevend. Daarnaast kreeg ik tijdens de sessies het gevoel dat ze me begrijpt: wie ik ben, wat er in me leeft en waar ik nood aan heb. Typisch aan haar aanpak is dat ze een zachte duw in de rug geeft eerder dan te pushen. Alsof ik op een fiets zit en een lichte duw in mijn rug krijg. En zo ondersteund word. Dankzij Ellen realiseer ik me dat de job die ik doe eigenlijk goed bij me past. Maar dat ik daarbovenop iets toe te voegen heb aan mijn leven, voornamelijk creativiteit. Ik neem mee dat ik actie te ondernemen heb om echt ergens in uit te blinken.”

Op basis van Personal Branding krijg je de tools in handen om aan het stuur te gaan staan van je carrière én leven.

Dankzij Personal Branding ontdek je je talenten, versterk je ze en kom je te weten hoe je ze best zichtbaar maakt. Zo realiseer je je droomjob of droombedrijf én leef je je potentieel.  Door datgene te doen wat past bij wie je bent, creëer je een opwaartse spiraal voor jezelf. En dit heeft een positieve impact op de rest van je leven. Zoals bijvoorbeeld je persoonlijke ontwikkeling, je financiën, je relaties en je gezondheid!

Je KernTalenten ontdekken, versterken én inzetten geeft je energie en zelfvertrouwen.

Wie ben je? Wat wil je? Wat kan je? Wat geeft je energie? Wat kost je energie? Dit kom je in no time te weten. Het helpt je om positieve en duurzame keuzes te maken en moeiteloos uit te blinken, je energiepeil te verhogen, plezier te hebben in wat je doet. Daardoor kan je meer dingen aan en ben je productiever.  Hierdoor ervaar je makkelijk voldoening. Daarom ben ik ervan overtuigd dat elke professional en ondernemer die zichzelf serieus neemt, zijn KernTalenten zou moeten kennen!

In samenwerking met Passion for Work en de VDAB aanvaard ik loopbaancheques.
Hiervoor betaal je 40 euro per cheque.  Waarvan de eerste cheque je 4u coaching geeft.  En de tweede cheque 3u.  De werkelijke waarde bedraagt 169 euro per uur.
Alle info omtrent het bestellen van loopbaancheques vind je hier:
http://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding/

Saskia Goolaerts: “Dankzij Ellen vind ik terug vreugde en waardering in mijn werk”

“Doe ik mijn werk nog graag? Welk ander werk zou ik kunnen doen?  Met deze vragen ben ik bij Ellen Vanbuel gekomen. En daar ben ik nog steeds heel blij om. Ellen is een fantastische vrouw. Dankzij haar gedrevenheid en ECHT luisterend oor, vind ik terug vreugde en waardering in mijn huidige job. Met veel plezier denk ik terug aan onze gesprekken. En met zachtheid denk ik ook terug aan alle emoties die er mochten zijn. Nu kan ik wel zeggen dat veranderen van werk voor mij voorlopig niet meer van toepassing is. Dankzij de coaching bij Ellen heb ik nu een andere kijk gekregen op zowel persoonlijk als werkvlak. En dromen mag nog steeds. Wie weet…  Dankjewel Ellen

ps: reserveer maar alvast een plekje voor mijn dochter. Ik vind het ontzettend belangrijk dat ze haar KernTalenten tot een goede ontwikkeling kan brengen. Zo kan zij op een bewuste manier de ‘juiste’/goede studiekeuze maken. Misschien een tip voor de minister van onderwijs. Dit zou een wereld van verschil maken: kijken naar je talenten, waar je goed in bent, wat van nature uit bij je past en wat je diep van binnen wil.”

Annelies Timmerman: “Dankzij jouw trukendoos, ben ik in een positieve rollercoaster gekomen”

‘Dankzij jouw trukendoos, heb ik geleerd om te communiceren over wat ik nodig heb. Dit geeft me enorm veel opluchting. Hierdoor ben ik enkel en alleen in een positieve rollercoaster gekomen. En ik ervaar een pak minder stress. Ik ben gewoon een ander mens. Jij gaf me mee dat een mens vaak meer kan dan hij denkt. Eerst geloofde ik dit niet, maar nu ben ik hier helemaal van overtuigd! Ik heb enorm grote sprongen vooruit gemaakt.’

“Only those who dare to walk, can leave a footprint.”

Léonie: ‘Ellen twijfelt niet om kritische vragen te stellen’

‘Wat wil ik nu echt graag?  Waar wil ik in de toekomst naar toe?’ Met deze vragen stapte ik naar Ellen Vanbuel. De begeleiding gebeurde digitaal, wat prima werkte.Wat ik zo typisch vindt aan de aanpak van Ellen? Ze heeft een heel goed luisterend oor. En twijfelt niet om kritische vragen te stellen. Daarnaast denkt ze ook mee naar concrete mogelijkheden die passen bij mij. Dit leverde me heel wat nieuwe inzichten. Rond wat er belangrijk is voor mij in een bedrijfscultuur. Welke waarden echt mijn topprioriteiten zijn. In combinatie met het herbevestigen van bestaande ideeën die voor mij van belang zijn en relevant voor de toekomst. Daarbovenop kreeg ik ook de bevestiging dat wat ik doe, ook bij me past. Heel fijn!’