Over Ellen Vanbuel

Hallo! Ik ben Ellen Vanbuel.

Bovenal ben ik mama van 2 fantastische kinderen en heb ik een goeie relatie met mijn partner.  Daarnaast ben ik oprichtster van Balance in life. Mijn thuis vormt voor mij de basis van waaruit ik leef én werk.

Fijn om jou te ontmoeten! 

Ik geloof dat elke mens geboren wordt met een uniek potentieel en dat het de bedoeling is dat we dit voluit léven. Om zó de beste en meest complete versie van onszelf te zijn en dagdagelijks voldoening te ervaren.

“Be yourself.  Everyone else is already taken.” Oscar Wilde

Sleutel tot succes

In mijn werk als leidinggevende van 2 reiskantoren, was het juist inzetten van talent voor mij dé sleutel tot succes én werkvreugde. Mensen zetten op een ontspannen manier ongelooflijke resultaten neer. Wanneer ze zichzelf kunnen zijn. Wanneer hun uniek potentieel wordt (h)erkend en optimaal benut. En wanneer ze de juiste ondersteuning krijgen. Daarom heb ik besloten om jou hier ook mee te helpen.

Slow travel: op reis in jezelf

Al meer dan 15 jaar verdiep ik me in verschillende vormen van yoga en relaxatie. NLP voegde hier nog een dimensie aan toe. Dit avontuur is super inspirerend. Het geeft niet alleen inzicht in wat je nodig hebt om vol (zelf)vertrouwen te floreren. Maar ook in hoe je vanuit innerlijke balans soepel omgaat met veranderingen. Hoe je zélf je energiepeil makkelijk verhoogt, je lichaamsprocessen beïnvloedt en hoe je rust ervaart in uitdagende omstandigheden.

“Your vision will become clear only when you look into your heart. Who looks inside, awakens.”  Carl Jung

De reis van je leven

Daar waar ik vroeger letterlijk de wereld introk, wil ik nu je levens-, carrière & businessreizen ontwikkelen. Samen bekijken we waar je naar toe wil met je leven, carrière of business. En wat je nodig hebt in je reiskoffer. Daarnaast stippelen we de route uit en onderzoeken we welke stappen je best zet om deze reizen ontspannen en succesvol wáár te maken. Met focus op het heden en de toekomst laten we ons onderweg verrassen door mogelijkheden. 

“Elke reis begint met een droom.” Ellen

In no-time naar de essentie

Binnen een kader van respect, vertrouwen en authenticiteit, krijg je mijn onverdeelde aandacht. En stel ik de juiste vragen, met oog op je ont-wikkeling. Zodat we in no-time tot de essentie komen. Daarnaast durf ik op een zachte manier confronteren. Hierdoor bied ik je perspectief en inzicht. In wat je in beweging zet, wat belangrijk is voor je en wat echt bij je past. Rekening houdend met het effect dat dit heeft op je omgeving. 

Mijn activiteiten plaats ik graag onder de noemer Balance in Life. Want vanuit jouw uniek potentieel streven naar innerlijke balans, helpt je om ontspannen succesvol te zijn.  En dát is wat ik je gun!

Veel liefs,
Ellen