Ontdek in een gesprek met me hoe je persoonlijk geluk én zakelijk succes ervaart door zelfinzicht

Het kloppend hart van je business en leven ben jij.

En jij bent goud waard.


Wat ik je gun, is zelfinzicht:

de meest complete en waardevolle versie van jezelf 

 leren kennen en omarmen.


Ik leer je hoe je van daaruit kansen naar je toe trekt 

aan de hand van personal branding technieken.

Want je bent tot zoveel meer in staat dan je nu voor mogelijk houdt.

Geheime gedachten

Je bent ambitieus en wilt graag je doelen bereiken. Toch laat je kansen liggen door te twijfelen of jezelf onvoldoende naar waarde te schatten (ook al ben je best succesvol). Misschien vind je het lastig om woorden te geven aan wie je bent, waar je in uitblinkt, wat je energie geeft en wat je precies motiveert. Of weet je niet wat je best zelf doet, delegeert of uitbesteedt.


Wanneer je kansen laat liggen, heeft dit een negatieve impact op je zelfbeeld. En van daaruit laat je jezelf niet volledig zien. Daarom zien anderen ook maar een stukje van wie je bent. Omdat je jezelf onvoldoende naar waarde schat of jezelf niet op de juiste manier toont, zien ze een petieterige versie van jou. Zo blijft de meest waardevolle versie van jezelf verstopt. En verminderen je kansen. Zonde voor jou, je business én je omgeving. 


Als je als onderneemster bijvoorbeeld moeite hebt om de meest waardevolle versie van jezelf te tonen, is het moeilijk om de juiste klanten aan te trekken. Terwijl het wel makkelijk kan.


Of als je niet weet wat je best zelf doet en uitbesteed, ervaar je enerzijds stress, frustratie of teleurstelling. Anderzijds gaat er heel wat kostbare tijd, energie en geld verloren. En hou je jezelf en je business klein. Terwijl het ook anders kan.

Gebrek aan zelfinzicht de oorzaak?

Wat als ik je vertel dat een gebrek aan zelfinzicht vaak de oorzaak is? En dat je door deze oorzaak weg te nemen op een heel andere manier je doelen kan bereiken? Ontspannen en moeiteloos. Omdat je gewoon helemaal jezelf mag zijn. De meest waardevolle versie van jezelf. Net daardoor kennen anderen je een veel hogere waarde toe en ben je zoveel aantrekkelijker voor hen.


Dus ze zien niet meer één of andere petieterige versie van jou. Neen, je toont het meest complete plaatje van jezelf. Zo trek je kansen aan en creëer je een opwaartse spiraal voor jezelf én je business. 


Meer weten?

"Everybody is a genius.

But if you judge a fish by its ability

to climb a tree

it will live its whole life

beleving it is stupid." 

Einstein

Balancing Business Experience 'Je kerntalenten ontdekken, versterken en verzilveren'

Het goede nieuws is... je kan heel snel en makkelijk zelfinzicht opdoen. En leren uitdrukken wie je bent, wat je wil, wat je goed kan en wat je energie geeft. 

 

Als Senior Kerntalenten & Personal Branding Experte help ik je om je kerntalenten te ontdekken, versterken en verzilveren. Daarbij focussen we op je zone of genius. Of je diamanten zoals ik het graag noem. Zodat je te weten komt hoe jij kan uitblinken en je kan onderscheiden van duizend andere onderneemsters, coaches, trainers of consultants. 


Zo had ik al klanten die visionair zijn zonder het zelf te beseffen. Ook zag ik in vrouwen al charismatische leidsters verstopt. Of geboren ondernemers. En vrouwen die exact de juiste combinatie van diamanten bleken te hebben om een heel publiek mee te krijgen. Terwijl ze vaak zelf niet wisten dat ze dit in zich hadden. Inderdaad… je hebt vaak veel meer in je dan je zelf voor mogelijk houdt.


Verder leer je hoe je als een magneet kan afstoten wat niet bij je past en aantrekken wat wel bij je past. Zodat je energiepeil als een raket de hoogte in gaat. Want je energie is de basis van je werk én leven.


In deze Balancing Business Experience blokkeer ik met veel plezier 8u van mijn tijd exclusief voor jou. Daarbovenop maak ik achter de schermen tijd om je persoonlijk Kerntalenten Kompas op te maken en te analyseren om te onderzoeken wat jouw zone of genius nu precies is. Maatwerk dus. Het brengt je sterktes, zwaktes, valkuilen, energiegevers en -vreters in kaart. Je kan dit de rest van je leven gebruiken bij twijfels, onzekerheden, toekomstige keuzes of om perspectief te creëren.


De Balancing Business Experience 'Je kerntalenten ontdekken, versterken en verzilveren' helpt je om te stoppen jezelf en je business klein te houden, de meest waardevolle versie van jezelf te zijn, ontspannen exact gedaan te krijgen wat je wil én wat loont voor jou en je business. Waardoor je persoonlijk geluk en zakelijk succes ervaart.


Wil je weten of het je kan helpen? Klik dan hieronder.

Vanbuel Ellen

"Be yourself. Every one else is already taken." Oscar Wilde

Wat levert het je op?

Mensen willen hun kerntalenten ontdekken, versterken en verzilveren omwille van de meerwaarde...

 • zelfleiderschap ontwikkelen
 • teams versterken en motiveren
 • natuurlijke leiderschapsstijl ontdekken
 • in woorden uitdrukken waar je voor staat en wat je wil
 • de juiste taken zelf doen en uitbesteden of delegeren
 • stressniveau verminderen
 • energiegevers en -vreters kennen
 • en zo je energiepeil positief beïnvloeden
 • fundament leggen voor je personal branding
 • zelfvertrouwen verhogen
 • jezelf naar waarde schatten
 • gezonde portie eigenwaarde opbouwen
 • zelfliefde voelen
 • stoppen met procrastinatie of uitstellen 
 • stoppen met jezelf onder druk te zetten 
 • vriendelijk aangeven wat wel en niet bij je past
 • omgaan met hoogsensitiviteit of hoogbegaafdheid
 • bore-out en burn-out voorkomen
 • reïntegratietrajecten

Ik gun het je dus van harte om je kerntalenten te ontdekken, versterken en verzilveren. Want zo creëer je een opwaartse spiraal voor jezelf én je business.


Meer weten? Klik dan hieronder!

Vanbuel Ellen

"Verlangens + talenten + actie = kansen."

Wat heeft het mij gegeven?

Een stevige portie zelfinzicht:

 • Leiderschap? Check.
 • Ondernemerschap? Check. 
 • Denker, voeler of doener? Alledrie. Een gouden combinatie die ik graag voor je inzet. 
 • Multipotential? Check. 
 • Hoogsensitief? Check. 
 • Visionair? Check. 
 • Hoogbegaafd? Dankzij de kerntalenten ontdekte ik dat ik meer dan intelligent ben, terwijl ik dit zelf helemaal niet door had.  

Zo kwam ik te weten dat ik veel meer in me heb dan ik ooit voor mogelijk hield. Geen hokjesdenken. Eindelijk een methode die de meest complete en waardevolle versie van mezelf kristalhelder weerspiegelde.


Na jarenlang te worstelen met verlammende onzekerheid, kreeg ik nu stilaan zelfvertrouwen. En dat heeft me geholpen om de juiste keuzes te maken, in te zetten op mijn zone of genius en in de wereld te zetten waar ik diep vanbinnen al zo lang van gedroomd had, maar niet durfde waarmaken. Er was dus veel meer mogelijk voor me dan ik ooit had durven dromen. Dit heeft alles voor me veranderd.


Gun je jezelf ook deze transformatie?

Door mijn kerntalenten te ontdekken, versterken en verzilveren, 

weet ik wat ik waard ben.

Daardoor stá ik er, met volle présence. 

Zo zien anderen me voor wie ik ben.

En heb ik een hoge aantrekkingskracht. 

Mijn business en ik zitten in een opwaartse spiraal.

Door in te zetten op wat ik allerliefst doe,

mezelf te zijn en van betekenis te zijn voor anderen.

Dit kost me geen energie, het geeft me energie.

Moeiteloosheid. Het kan.

“Na het traject was het voor mij zo klaar als een klontje wat in mijn ondernemerschap het allerbelangrijkst is. Dankzij Ellen, sta ik in mijn kracht als ondernemer. Want onze sessies hebben me echt een boost gegeven. Bovendien durf ik de touwtjes nu helemaal zelf in handen nemen.“

Geraldine Dierckx

Ik hou er levenslange inzichten aan over. Vóór het traject had ik veel onzekerheden, twijfelde aan mezelf en mijn kunnen. Ellen liet me voelen dat ze in me geloofde. Ze was oprecht geïnteresseerd in mij en begaan met mijn verhaal. Het geloof dat ze in me had, heeft ze letterlijk overgebracht op me. Bijna een transcendente ervaring.

Joke Verbeke

Ellen heeft me geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen, inzicht gegeven dat ik veel meer kan dan ik dacht en me geleerd om zachter te zijn voor mezelf. Het was een mooi leerrijk traject. Eindelijk laat ik complimenten binnenkomen, durf ik neen zeggen, ben ik minder kritisch voor mezelf en doe ik dingen omdat ik het wil en niet omdat ze moeten.”

Jael Duerloo

Meer resultaten van klanten bekijken?

 Het kloppend hart van je business of carrière ben jij.

En jij bent goud waard. 


Wat ik je gun, is zelfinzicht.

Klik hieronder om je goud te ontdekken.